T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KARTAL - Kartal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Neden Kartal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 'ni Seçmeliyim?

Sevgili öğrenciler,

 Hangi lisede okuyacağınızı araştırdığınız şu dönemde, sizleri okulumuz çatısı altında öğrenmeyi hep birlikte bir keşif sürecine dönüştürmeye davet ediyoruz.

 Okulumuzda 1973 yılından bu yana öğrenci odaklı öğretim anlayışı ile eğitim hizmeti verilmektedir. Bu köklü eğitim geçmişimizin içerisinde hem mesleki hem akademik beceriler kazandırmaya yönelik çalışmalar, sektöre öncülük edecek çalışmalar ve farklı projeler yer aldı. Bu sayede okulumuzu değer üreten, alanında yetkin, tercih edilen, örnek gösterilen, yetiştirdiği gençlerle sosyal çevresini besleyen, eğitim dünyasıyla iş dünyası arasında köprü oluşturan ve mesleki otorite olan bir kurum haline getirdik. Geçmişten bugüne tüm bu süreci, öğrenci, öğretmen, veli ve personel birlikteliği içerisinde tüm paydaşlarımızla birlikte gerçekleştirdik, gelecekte de gerçekleştirmeye devam edeceğiz.

 Eğitim kadromuzun tüm bileşenleri öğrencilerimizin akademik ve sosyal becerilerini geliştirme görevini büyük bir özen ve kararlılıkla yerine getirmektedir.

 Dünyada ve ülkemizde teknoloji, bilim ve sanayi sürekli bir gelişim içerisindedir. Bu nedenle nitelikli iş gücüne duyulan ihtiyaç artmaktadır.

 Okulumuzda kültür derslerinin yanı sıra seçeceğiniz alan/dala ilişkin meslek derslerini öğrenme fırsatı bulacak, bu sayede işgücü piyasasının ihtiyaç duyduğu nitelikli işgücü kadrosunun içerisinde yer alacaksınız.

 Bizler Kartal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak size güveniyor ve geleceğinizi şekillendirirken yanınızda olmak istiyoruz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.06.2020 - Güncelleme: 07.06.2020 21:45 - Görüntülenme: 1676
  Beğen | 0  kişi beğendi