Ara

Meclis Öğrencilerimizin Değerler Eğitimi kapsamında her ay hazirlayacaklari panomuzun Kasim ayı konusu Sorumluluk ve Öz denetim di.

Ara

Bugüne farkındalık yaratmak için gerçekleştirdiğimiz Özel Eğitim Sınıfımızın etkinliğinde Okul Öğrenci Meclisimiz ve Özel Eğitim öğrencilerimiz bir araya gelerek keyifli bir gün geçirdi.
YanıtlaYönlendir   Tepki ekle

Proje Numarası 2023-1-TR01-KA122-VET-000164132

Proje adı Muhasebemize Sistem Analist Programları ile Değer Katıyoruz.

Adlı Projemizin öğrenci seçimleri için Muhasebe Finansman  Alanı  öğrencilerinden projeye katılım başvurusunda bulunan  11. Ve 12. Sınıf öğrencilerine sıralama için Alan ve Yabancı Dil sınavı 23.11.2023 tarihinde yapılmıştır

Kas

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından okulumuzda trafik güvenliği semineri düzenlendi.

Kas

Bir büyük insanın, Türk milletinin ateşle sınavında ona önderlik etmiş eşsiz bir komutanın, bağımsızlığı kişilik edinmiş bir dâhinin Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. Yıldönümünü Öğretmenlerimiz Yasemin SERDAR, Suna ERTÜRK ve  Müdür Yardımcımız Nazif KİLCİOĞLU tarafından hazırlanmış olan ‘’Sen Hep Buradasın’’ temalı program  ile andık.

Kas

ERASMUS+ Projemiz kapsamında 11 ve 12. sınıf öğrenci velilerimize bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ock

Okul Temelli Mesleki Gelişim

Ock

Aile Okulu Kurs Programı (Veliler İçin) 2. grup eğitimlerimiz iki grup halinde devam ediyor.

Ara

Öğrencimi Yağmur ABCA, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı okul spor faaliyetleri programında yer alan Muaythai branşında 1.'lik ödülü aldı.

Ara

Salgın sonrası dönemde eğitim faaliyetlerinin bütün öğrenciler için kapsayıcı şekilde ve erişilebilir hale getirilmesi, öğretmenlerin ve ailelerin desteklenmesi hayati derecede önemli hale gelmiştir.

Ekm

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 06- 14 Ekim 2022 tarihleri arasında kutlanacak Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri