12. Sınıf Beklemeli Durumdaki Öğrencilerin HAZİRAN Sorumluluk Sınavları

12.sınıfta Beklemeli durumda olan öğrencilerimizin dikkatine;

Beklemeli durumda olan öğrencilerimizin 2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem HAZİRAN ayında yapılacak olan sorumluluk sınavlarına katılabilmesi için Okul Müdürlüğüne 31 Mayıs 2024 tarihine kadar dilekçe vermeleri gerekmektedir.

Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği (28. madde d.) 'ne göre beklemeli durumda olan öğrencilerin dilekçe vermedikleri dersler için sorumluluk sınavı yapılmayacaktır.

Sınav başvuru dilekçesine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz;

SINAVLA İLGİLİ HUSUSLAR

1. Beklemeli öğrencilerimizin Haziran Dönemi sorumluluk sınavlarına girebilmeleri için 31 Mayıs 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar Okul Müdürlüğüne dilekçe ile başvuru yapmaları gerekmektedir.

2. Dilekçeler elden ve imzalı olarak teslim edilecektir. Elektronik ortamda yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

3. 31 Mayıs 2024 Cuma günü saat 17.00 den sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

4. Belirtilen tarihten sonra dilekçe veren veya hiç dilekçe vermeyen öğrencilerimiz için sınav hazırlanmayacak ve bu öğrencilerimiz sınavlara kabul edilmeyecektir.

5. Sınavlar HAZİRAN 2024 tarihinde başlayacak olup kesin sınav takvimi ilerleyen günlerde ilan edilecektir.

6. Haziran Dönemi Sorumluluk sınavları programı programın onaylanmasına müteakip okul internet sitesinde, okul sosyal medya hesaplarında ve okul ön camında asılarak paylaşılacaktır.

Yayın: 03.05.2024 - Güncelleme: 03.05.2024 12:27 - Görüntülenme: 94