Sevgili Öğrenciler, Veliler ve Öğretmenler, Bu yılki Bilim ve Teknoloji Haftası, geleceğe yönelik inovasyonlarla dolu bir coşkuyla karşılıyoruz.

Bilim ve teknoloji, insanlığın ilerlemesinde ve yaşam kalitesinin artırılmasında kritik bir rol oynuyor. Bu hafta, bilimin ve teknolojinin gücünü kutlamak ve yeni keşiflerin heyecanını paylaşmak için bir araya geliyoruz.

Gelecekteki liderlerimizi ve mucitlerimizi teşvik etmek amacıyla Okulumuzda bilgilendirme panoları hazırlandı ve sosyal medya üzerinden Yapay Zeka etkinliği düzenlenmektedir. Unutmayalım ki, bilim ve teknoloji sadece geleceğin meslekleri için değil, aynı zamanda dünyamızı daha iyi bir yer haline getirmek için de güçlü araçlardır. Bu hafta boyunca, birlikte çalışarak ve birbirimize destek vererek, bilim ve teknolojinin ışığında daha parlak bir gelecek inşa edebiliriz. Bilim ve Teknoloji Haftası'nın coşkusunu ve önemini kutlarken, herkesi bu heyecan verici yolculuğa katılmaya davet ediyoruz. Geleceğin dünyasını şekillendirecek olan sizlersiniz!

14-03-202414-03-202414-03-202414-03-2024

Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 21:07 - Görüntülenme: 55