İSTANBUL / KARTAL - Kartal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Proje

Nis

"Ben Okuyorum, İstanbul Okuyor" projesi İstanbul Valiliği ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen bir okuma ve kültür projesidir.

Kartal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak biz de bu proje kapsamında tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimizi her akşam 21.00-21.30 saatleri arasında kitap okumaya davet ediyoruz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır. Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Proje İsmi: Muhasebemize Sistem Analist Programları ile Değer Katıyoruz.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ’NDE BİZ DE VARIZ.

Sözlük Özgürlüktür.

Proje Numarası 2023-1-TR01-KA122-VET-000164132

Proje adı Muhasebemize Sistem Analist Programları ile Değer Katıyoruz.

Adlı Projemizin öğrenci seçimleri için Muhasebe Finansman  Alanı  öğrencilerinden projeye katılım başvurusunda bulunan  11. Ve 12. Sınıf öğrencilerine sıralama için Alan ve Yabancı Dil sınavı 23.11.2023 tarihinde yapılmıştır