T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KARTAL - Kartal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Çanakkale Zaferi Töreni Coşkulu Bir Şekilde Kutlandı

Çanakkale Zaferi Töreni Coşkulu Bir Şekilde Kutlandı


Kartal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 18 Mart'ta, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü coşkuyla kutladı. Okul konferans salonunda gerçekleştirilen törene öğrenciler ve öğretmenler büyük ilgi gösterdi. Törende, öğrencilerin hazırladığı etkileyici bir oratoryo sunumu yer aldı, bu sunum izleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkardı.

artal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 18 Mart'ta, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü coşkuyla kutladı. Okul konferans salonunda gerçekleştirilen törene öğrenciler ve öğretmenler büyük ilgi gösterdi. Törende, öğrencilerin hazırladığı etkileyici bir oratoryo sunumu yer aldı, bu sunum izleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkardı.

Öğrencilerin ve öğretmenlerin duygu dolu performansları, töreni renklendirdi ve tarihi önemini vurguladı. Özellikle, Çanakkale ruhunu yansıtan şiirler, izleyicileri etkiledi. 

Günümüzde bile hala büyük önem taşıyan Çanakkale Zaferi, Türk milletinin bağımsızlık ve vatan için verdiği destansı mücadeleyi simgeler. Yahya Kemal Beyatlı'nın dediği gibi: "Çanakkale, milletin ruhunu ve kararlılığını yansıtan eşsiz bir destanın adıdır."

Zaferimizi kutluyor, bu zafer için Türk askerlerine ve Mustafa Kemal Atatürk'e minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. 

Törenin hazırlanışında ve sunuşunda emeği geçen Türk dili ve edebiyatı dersi öğretmenlerimiz Akif ÇİÇEN, Yasemin SERDAR ve törenimizde günün anlam ve önemi için konuşmasını yapan İpek KURTULUŞ’a teşekkür ediyoruz.

23-03-202423-03-202423-03-202423-03-202423-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.03.2024 - Güncelleme: 27.03.2024 12:01 - Görüntülenme: 39
  Beğen | 0  kişi beğendi